Костюк вийшла до 1/8 парного розряду на Ролан Гаррос: українка повторила минулорічний успіх

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
253
2 голоси
Костюк вийшла до 1/8 парного розряду на Ролан Гаррос: українка повторила минулорічний успіх
Марта Костюк. Фото: Google
Марта Костюк та Єлена Габріела Русе здобули перемогу в 1/16 фіналу парного турніру Ролан Гаррос – українсько-румунський дует обіграв тандем Марії Боузкової та Сари Соррібес-Тормо.

Марта Костюк та Єлена Габріела Русе успішно виступили у 1/16 фіналу парного турніру Ролан Гаррос, що проходить у французькому Парижі.

Українсько-румунський дует у двох сетах обіграв тандем Марії Боузкової (Чехія) та Сари Соррібес-Тормо (Іспанія).

Зустріч тривала дві години та три хвилини. Українська та румунська тенісистки мають в своєму активі дві подачі навиліт та дві подвійні помилки.

Нагадаємо, що в 1/16 фіналу також зіграють Людмила Кіченок та Альона Остапенко, які в 1/32 фіналу обіграли Ешлін Крюгер (США) та Слоан Стівенс (США).

Ролан Гаррос. Парний розряд. Париж, Франція. Основна сітка. 1/16 фіналу

Марта Костюк (Україна) та Єлена Габріела Русе (Румунія) – Марія Боузкова (Чехія) та Сара Соррібес-Тормо (Іспанія) – 2:0 (6:3, 6:4)

  • Зазначимо, що Надія Кіченок та Мія Като вийшли до 1/8 фіналу парного турніру Ролан Гаррос.
  • Далі за сіткою українка та японка зіграють з переможницями матчу Лейла Фернандес (Канада) та Ерін Раутліфф (Австралія).
  • Марта Костюк та Єлена Габріела Русе минулого року також дісталися стадії 1/8 фіналу Ролан Гаррос, де поступилися американському тандему Коко Гофф та Джессіці Пегулі.