«Я не можу оцінити, чи був це прорив»: Костюк прокоментувала успішний виступ на турнірі WTA 500

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
319
0 голосів
«Я не можу оцінити, чи був це прорив»: Костюк прокоментувала успішний виступ на турнірі WTA 500
Марта Костюк. Фото: Google
Марта Костюк зайняла друге місце на турнірі серії WTA 500 у Штутгарті – українська тенісистка прокоментувала свій успішний виступ на змаганні.

21 квітня Марта Костюк (№27 WTA) завершила виступи на турнірі WTA 500 у Штутгарті (Німеччина), програвши у фіналі Єлєні Рибакіній з Казахстану (№4 WTA).

На шляху до вирішального матчу українка обіграла трьох поспіль суперниці з топ-10 рейтингу.

Українська тенісистка прокоментувала свій успішний виступ на змаганні:

«Знаєте, я можу зіграти змагання WTA-500 і провести чотири з п'яти матчів проти гравців топ-10, а Чжен Ціньвень цього року в Австралії дійшла до фіналу, не зустрівши на шляху жодної суперницю з топ-50. Я не можу оцінити, чи був це прорив. Я грала з гравцями різного рівня, але в якісь тижні я долала більше труднощів, в якісь – менше.

Я не вимірюю, був це прорив чи ні, тому що це був дивовижний тиждень, і я пройшла через багато чого і стала кращою. Я не сприймаю це як щось неймовірне, як вау, найкращий тиждень мого життя або щось у цьому роді. Ні, звісно, це був чудовий тиждень, але я живу далі», – сказала тенісистка на пресконференції.

  • Нещодавно Марта Костюк дала велике інтерв’ю сайту Sport-express.ua, у якому відверто розповіла про свою кар’єру та життя поза кортом.
  • Українка вдруге у своїй кар'єрі грає на турнірі в Штутгарті. У 2018-му Марта пройшла на цьому турнірі кваліфікацію і поступилась Каролін Гарсії у другому колі основи.