Костюк відреагувала на сенсаційну перемогу над Гофф: що буде робити українка напередодні півфіналу турніру WTA 500

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
113
1 голос
Костюк відреагувала на сенсаційну перемогу над Гофф: що буде робити українка напередодні півфіналу турніру WTA 500
Марта Костюк. Фото: Google
Друга ракетка України серед жінок Марта Костюк прокоментувала вихід до 1/2 фіналу турніру WTA 500 у німецькому Штутгарті, на шляху до якого переграла третю сіяну американку Коко Гофф (WTA 3) (2:1).

Марта Костюк прокоментувала свою звитягу у поєдинку із третьою ракеткою світу Коко Гофф зі США (2:1) у третьому колі турніру WTA 500 у Штутгарті. Щоб подолати супротив американки, нашій спортсменці знадобилося вісім матчболів.

«Ті п'ять матчболів, які я відіграла вчора (проти  Ціньвень). І я відчувала, як усі вони сьогодні йдуть. Так, все було дуже, дуже близько. Знаєте, це було питання кількох розіграшів, а то й одного. Так що, безумовно, це приголомшливе почуття – бути в півфіналі».

Зважаючи на виснажливі поєдинки проти Гофф та  китаянки Чжен Ціньвень (2:1), в українки поцікавилися, як вона планує відновлювати сили на битву проти Вондроушової. Костюк не була оригінальною, зате щирою.

«Спати, їсти, намагатися відновитися. І в голові також. Це був дуже складний тиждень, ігри щодня, дуже пізнє завершення. Так що, так, з кожним днем у мене все менше і менше часу на відновлення. Сподіваюся на ще один чудовий матч», – наводить слова Костюк btu.org.ua.

  • В 1/2 фіналу турніру WTA 500 у німецькому Штутгарті Костюк зіграє проти чешки Маркети Вондроушової (WTA 8). Поєдинок заплановано на 20 квітня. Початок гри не раніше ніж о 17:00 за київським часом.
  • Українка вдруге у своїй кар'єрі грає на турнірі в Штутгарті. У 2018-му Марта пройшла на цьому турнірі кваліфікацію і поступилась Каролін Гарсії у другому колі основи.