«Вже не вірила, що зможу виграти»: Костюк пояснила, як їй вдалося вибити із турніру в Штутгарті 7 ракетку світу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
103
1 голос
«Вже не вірила, що зможу виграти»: Костюк пояснила, як їй вдалося вибити із турніру в Штутгарті 7 ракетку світу
Марта Костюк. Фото: Google
Марта Костюк прокоментувала вихід до 1/4 фіналу турніру WTA 500 у німецькому Штутгарті, де черговою жертвою нашої тенісистки стала китаянка Чжен Ціньвень (2:1).

Друга ракетка України Марта Костюк прокоментувала свою перемогу в матчі із сьомою ракеткою світу Чжен Ціньвень (2:1) у другому колі турніру WTA 500 у Штутгарті, де нашій спортсменці вдалося відіграти п'ять матчболів.

«Вже не вірила, що зможу виграти цей матч. За рахунку 5-4 вона була близька до перемоги. Усі її матчболи - це були якісь неймовірні розіграші. Тож я не знаю... Можливо, я трохи заслужила цю перемогу. 

Що я зробила, щоб швидко зібратися після програшу другої партії? Якщо чесно, навіть якби я програла поєдинок, я б усе одно була досить задоволена тим, як я трималася. Насправді це нелегко, коли граєш проти тенісистки з топ-10 або просто сильної суперниці, коли ти маєш ці шанси, але тобі не вдається їх реалізувати. Для мене це чудова перемога», – наводить слова Костюк btu.org.ua.

  • У чвертьфіналі турніру WTA 500 у німецькому Штутгарті Костюк зіграє проти третьої сіяної американки Коко Гофф (WTA 3).
  • Українка вдруге у своїй кар'єрі грає на турнірі в Штутгарті. У 2018-му Марта пройшла на цьому турнірі кваліфікацію і поступилась Каролін Гарсії у другому колі основи.