«Сподіваюсь, що зможу допомогти команді на корті»: Стародубцева розповіла про виклик до збірної України

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
45
0 голосів
«Сподіваюсь, що зможу допомогти команді на корті»: Стародубцева розповіла про виклик до збірної України
Юлія Стародубцева, фото: Google
Українська тенісистка Юлія Стародубцева (№138 WTA) поділилась враженнями від виклику до збірної України на Кубок Біллі Джин Кінг.

Юлія Стародубцева розповіла про виклик до збірної України на Кубок Біллі Джин Кінг. Юлія готова допомогти команді.

«Я знаю, що таке грати у команді, бо грала в команді свого університету. Коли ти в одній команді з українками, то це схожа історія, але це навіть краще. Це дуже класна атмосфера. Ми всі один одного розуміємо, все на одній хвилі. Бути тут з Лесею, Еліною та сестрами Людмилою та Надією Кіченок, ділити з ними корт – це, можна сказати, велика честь для мене.

Так класно тут тренуватися з усіма дівчатами, що я відчуваю, що можу вийти і зіграти… Але якщо я навіть не гратиму, просто підтримуватиму їх… Думаю, що у нас може все вийти. Я сподіваюсь, що зможу допомогти команді на корті або поза ним. Але в будь-якому випадку я сподіваюся, що в нас все вийде», – сказала Стародубцева в коментарі для BTU.

  • Сьогодні, 12 квітня, жіноча збірна України з тенісу проведе зустріч з Румунією на Кубку Біллі Джин Кінг. Юлія не візьме участь у грі. 
  • Переможниці матчевої зустрічі розіграють путівку до фінального турніру Кубка Біллі Джин Кінг, який у листопаді прийматиме іспанська Севілья.
  • У двох попередніх розіграшах збірна України поступалася на етапі відбору Чехії та США.