Сачко вийшов до другого раунду челленджеру в Австрії: огляд нервової перемоги українця з двома тай-брейками

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
422
0 голосів
Сачко вийшов до другого раунду челленджеру в Австрії: огляд нервової перемоги українця з двома тай-брейками
Віталій Сачко. Фото: Google
Український тенісист Віталій Сачко в двогодинному матчі переміг австрійця Лукаса Ноймаєра в матчі першого кола челленджеру в Австрії. Цікаво те, що в обох сетах гри найкращий визначався у тай-брейках.

З перемоги стартував Віталій Сачко (№165 АТР) на турнірі ATP Challenger Tour 100 у австрійському Тульні. У першому раунді змагань український тенісист переміг господаря турніру Лукаса Ноймаєра (№223 АТР).

Гра видалася дуже напруженою. У першому сеті на взятий гейм Сачка австрієць відповідав своєю перемогою в геймі і сет закінчився з рахунком 6:6. В ньому вже такої рівної гри не видалося, українець розгромив Ноймаєра з рахунком 7:2.

Близьким до переконливої перемоги Сачко був і у другому сеті, але йому не вдалося втримати рахунок 4:0 та програв п’ять геймів поспіль. Втім, українець зумів взяти ситуацію під власний контроль, вивести сет на тай-брейки та вдруге розгромити суперника, тепер вже з більшим рахунком – 7:1.

Тож Сачко крокує до другої стадії, де зіграє з індусом Сумітом Нагалом (№189 АТР). Даний матч відбудеться 6 вересня.

ATP Challenger Tour 100 (Тульн, Австрія). Перший раунд.

Віталій Сачко – Лукас Ноймаєр – 2:0 (7:6 (7:2), 7:6 (7:1)

  • Раніше українець не зумів подолати кваліфікацію US Open, зачохливши ракетку вже в першому матчі відбору проти італійця Рауля Браначчо (0:2).
  • На останньому челленджері у Сан-Марино Сачко вилетів у 1/8 фіналу від румуна Давіда Гоффіна (1:2).