Третя ракетка України не залишила шансів росіянці: відома тенісистка зіграє з «незручною» сусідкою по рейтингу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1516
2 голоси
Третя ракетка України не залишила шансів росіянці: відома тенісистка зіграє з «незручною» сусідкою по рейтингу
Марта Костюк, фото: AFP
У вівторок, 12 березня, українська тенісистка Марта Костюк (WTA 32) пробилася в 1/4 фіналу турніру серії WTA 1000 в Індіан-Веллс, здолавши «нейтральну» росіянку Анастасію Павлюченкову (WTA 24) – 2:0.

Тенісистка Марта Костюк вийшла в 1/4 фіналу WTA 1000 в Індіан-Веллс завдяки перемозі над Анастасію Павлюченковою – 2:0 (6:4, 6:1).

Теніс. WTA 1000. Індіан-Веллс (США). Хард. 1/8 фіналу

Марта Костюк – Анастасія Павлюченкова – 6:4, 6:1.

Це була вже третя зустріч тенісисток цього року, Костюк виграла другий матч. Після гри вона поділилася своїми враженнями від тріумфу.

«Я грала проти неї минулого тижня і в нас був дуже важкий матч. Але там були інші умови – дуже холодно, дуже важкі м'ячі, а сьогодні я могла більше використати свою зброю і зробити так, що вона почувалася більш некомфортно», – сказала Костюк.

  • В 1/4 фіналу українка обіграла ще одну «нейтральну» росіянку Анастасію Потапову (WTA 33) – 6:0, 7:5;
  • Нещодавно Костюк дала велике інтерв’ю сайту Sport-express.ua у якому розповіла про свій матч проти Павлюченкової після повномасштабного вторгнення рф, кар’єру та життя поза кортом;
  • Українка вперше в кар'єрі вийшла в 1/2 фіналу турніру серії WTA 1000. У нинішньому сезоні вона демонструє чудову форму – виграла вже 15 матчів із 20 та входить до десятки найуспішніших тенісисток у чемпіонських перегонах;
  • Також варто наголосити, що Костюк вчетверте у році дійшла до чвертьфіналу турніру (Аделаїда, Australian Open, Сан-Дієго, Індіан-Веллс) – це найкращий результат у WTA-турі на сьогодні.