«Умови насправді складні»: Світоліна розповіла про труднощі на турнірі в Індіан-Веллсі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
144
0 голосів
«Умови насправді складні»: Світоліна розповіла про труднощі на турнірі в Індіан-Веллсі
Еліна Світоліна, фото: Google
Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про старт на турнірі в Індіан-Веллсі. Українка назвала труднощі, з якими зіштовхнулася.

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про старт на турнірі в Індіан-Веллсі.

«Умови насправді складні. Вони зробили якісь нові м'ячі, тому що коли я тут грала востаннє у 2022 році і до цього, у нас і в чоловіків були різні м'ячі. Зараз вони зробили спеціальні м'ячі, якими грають і чоловіки, і жінки. М'яч дуже важкий, тому що він розбухає і стає якимось дуже великим. Дуже велика різниця між тим, коли м'яч новий і коли ним зіграно вже кілька геймів.

Коли я грала з Синяковою, то коли ми почали грати, була температура 25-27 градусів, а в третьому сеті було приблизно 19 градусів і м'яч летів зовсім по-іншому. Але я рада, що вчора в третьому сеті я зіграла на високому рівні і змогла повернутися в матч, і класно провела кінцівку поєдинку», – сказала Світоліна в коментарі BTU.

Раніше Еліна поділилася новинами про здоров'я після травми спини. Світоліна розповіла, що вже не може тренуватися як раніше.

  • Світоліна (WTA №17) успішно стартувала на хардовому турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі (США). У 1/32 фіналу українка у трьох сетах переграла Катерину Синякову (Чехія, WTA №41).
  • Еліна провела свій 13-й матч у цьому році. На її рахунку лише дві  поразки (від Коко Гофф та Іги Свьонтек), а також одна  відмова від матчу проти Лінди Носкової на Australian Open.