Які шанси у Світоліної перемогти на US Open 2023: аналітики спрогнозували тріумфаторку Відкритого чемпіонату США

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
850
0 голосів
Які шанси у Світоліної перемогти на US Open 2023: аналітики спрогнозували тріумфаторку Відкритого чемпіонату США
Еліна Світоліна. Фото: Google
Українська тенісистка Еліна Світоліна (№26 WTA) вийшла до третього раунду на Відкритому чемпіонаті США. Букмекери оцінили шанси нашої співвітчизниці на перемогу у турнірі.

У другому раунді US Open 2023 Еліна Світоліна перемогла росіянку Анастасію Павлюченкову (№98 WTA). Тепер наша співвітчизниця зіграє проти Джессіки Пегули (№3 WTA). 

Аналітики Favbet назвали фаіоритку на перемогу у змаганні та оцінили шанси Світоліної.

Більше всього букмекери вірять у перемогу Іги Швьонтек – 3.0. Трохи відстає від неї Аріна Соболенко – 4.50. А ось на українку можна поставити з коефіцієнтом 25.00. 

  • Для Світоліної це десятий виступ в основній сітці US Open. Найкращий результат вона показала у 2019 році, коли дійшла до півфіналу. У липні 2023 року Еліна дійшла до півфіналу Вімблдону. По двічі українка ставала чвертьфіналісткою Australian Open, а на Roland Garros їй вдавалося вийти до 1/4 фіналу чотири рази.
  • Еліна також стала єдиною з українок, хто пробився до третього раунду одиночного розряду. Леся Цуренко не змогла взяти бодай сет у грі проти росіянки Єкатєріни Александрової.
  • З одиночного розряду раніше вилетіла Марта Костюк. Також у першому раунді змагань програли Ангеліна Калініна та Катерина Байндль.