«Мені довелося зібрати всю волю і боротися за цю перемогу»: Світоліна – про гру проти росіянки

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
971
0 голосів
«Мені довелося зібрати всю волю і боротися за цю перемогу»: Світоліна – про гру проти росіянки
Еліна Світоліна. Фото: Google
Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над Анастасією Павлюченковою у другому колі Відкритого чемпіонату США.

Еліна Світоліна поділилась враженнями від перемоги над Анастасією Павлюченковою у другому колі US Open-2023:

«Це був непростий матч. Я грала не так добре, як би мені цього хотілося, але мені довелося зібрати всю волю і боротися за цю перемогу. Я щаслива, що сьогодні вдалося виграти. Це був не найкращий матч з точки зору якості. Були помилки я намагалася знайти хорошу гру».

Українська тенісистка у наступному раунді змагань зустрінеться з Джессікою Пегулою (№3 WTA). Еліна розповіла, що очікує від поєдинку:

«Перспективи матчу з Пегулою? Я переглядала нашу зустріч у Вашингтоні. Ми з тренером проаналізували, що я робила неправильно тоді. Зараз для мене дуже важливо відновитись, подивитися, як зреагує моя травмована нога на сьогоднішнє навантаження. Дуже добре, що буде день відпочинку».

  • Для Світоліної це десятий виступ в основній сітці US Open. Найкращий результат вона показала у 2019 році, коли дійшла до півфіналу.
  • Еліна стала єдиною з українок, хто пробився до третього раунду одиночного розряду.
  • Леся Цуренко поступилась росіянці Єкатєріні Александровій в другому раунді турніру. З одиночного розряду раніше вилетіли Марта Костюк, Ангеліна Калініна та Катерина Байндль.