«Все ще відчуваю біль»: Світоліна прокоментувала швидке відновлення від травми

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
209
0 голосів
«Все ще відчуваю біль»: Світоліна прокоментувала швидке відновлення від травми
Еліна Світоліна, фото: Google
Українська тенісистка Еліна Світоліна (№20 WTA) розповіла про своє швидке відновлення від травми напередодні гри проти Іги Свьонтек на турнірі WTA 1000.

Світоліна прокоментувала своє відновлення від травми. Еліна розповіла, що все ще відчуває біль.

«Ми намагаємось працювати день за днем. Чесно кажучи, в мене дуже змішані почуття. Я добре почала сезон, грала у чудовий теніс, а потім знов травмувалась. Це морально важко. Тепер ми намагаємось відновлюватись для кожного матчу.

Все ще відчуваю біль, але намагаюсь якомога більше працювати зі своїм тілом. Раніше я добре тренувалась, тому змогла виграти ці два матчі. Але морально це було нелегко для мене, тому що мені довелось пропустити кінець минулого сезону, а потім Australian Open», – сказала Світоліна в коментарі для WTA. 

  • Раніше Світоліна прокоментувала матч проти Свьонтек на турнірі WTA 1000. Українка вважає, що суперниця буде дуже мотивована.
  • Матч Світоліної проти Свьонтек відбудеться у середу, 21 лютого. Гра розпочнеться орієнтовно о 17:00 за київським часом.
  • Українка у минулому сезоні зустрічалася зі Свьонтек у чвертьфіналі Вімблдону та здолала її із рахунком 2:1 (7:5, 6:7, 6:2).