Жіноча збірна України з волейболу вчетверте програла у відборі на Олімпіаду: синьо-жовті – за крок від вильоту

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
564
0 голосів
Жіноча збірна України з волейболу вчетверте програла у відборі на Олімпіаду: синьо-жовті – за крок від вильоту
Жіноча збірна України з волейболу. Фото: CEV
Змагання з волейболу на Олімпіаді 2024 року ризикують пройти без жіночої збірної України. Команда Івана Петкова програла чотири з восьми матчів відбору з рахунком 0:3.

Відверто невдало складається для жіночої збірної України з волейболу відбір на Олімпіаду-2024. Команда Івана Петкова поступилася в четвертому поспіль матчі кваліфікації, на цей раз – збірній Нідерландів.

Найбільш конкурентним був перший сет, в якому українки ще нав’язували суперницям боротьбу, але програли з рахунком 23:25. Далі вже нідерландки набрали хід та почали нарощувати перевагу.

В другій партії збірна України програла суперницям чотири очки, а в заключній, третій – аж дев’ять. В підсумку збірна України поступилася Нідерландам з рахунком 0:3.

Волейбол. Олімпійська кваліфікація (жінки).

Нідерланди – Україна – 3:0 (25:23, 25:51, 25:16).

  • Після чотирьох поразок синьо-жовті ділять останнє місце з мексиканською командою та зберігають лише математичні шанси на вихід на Олімпіаду.
  • Китай та Сербія можуть дістатися показника в чотири перемоги вже у своїх наступних матчах, що остаточно унеможливить подальшу кваліфікацію українок. 
  • Наступний матч команда Івана Петкова проведе 22 вересня проти збірної Канади.