Динамо та Шахтар відреагували на перемогу Хижняка на Олімпіаді-2024: які слова написали гранди УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
167
1 голос
Динамо та Шахтар відреагували на перемогу Хижняка на Олімпіаді-2024: які слова написали гранди УПЛ
Олександр Хижняк. Фото: Google
Київське Динамо та донецький Шахтар прокоментували перемогу українського боксера Олександра Хижняка у фіналі Олімпійських ігор у Парижі у вазі до 80 кг.

Олександр Хижняк встав в один ряд з Володимиром Кличком, Олександром Усиком та Василем Ломаченком, адже, як і легенди боксу, зумів тріумфувати на Олімпіаді.

Шахтар у соціальних мережах привітав нашого боксера.

«Олександр Хижняк – олімпійський чемпіон. Український боксер на Олімпійських іграх у Парижі завоював золоту нагороду у ваговій категорії до 80 кг. Вітаємо Олександра та всю нашу країну! Слава Україні!» – йдеться у повідомленні донеччан.

Динамо також прокоментувало успіх Хижняка, зазначивши, що був запеклий.

«Третє золото для України на Олімпіаді-2024. Олександр Хижняк у запеклому бою здобуває перемогу над казахом Нурбеком Оралбаєм роздільним рішенням суддів і приносить Україні золото. Вітаємо, Олександре», – йдеться у заяві киян.

  • У фіналі Ігор-2024 Хижняк завоював золото у ваговій категорії до 80 кг, перемігши роздільним рішенням (3:2) представника Казахстану Нурбеку Оралбаю.
  • Для 29-річного українця ця нагорода стала другою в кар'єрі на Олімпіадах. На ОІ-2020 у Токіо Олександр був срібним призером.