Магучіх розізлила російську легкоатлетку, у якої знайшли акаунт в OnlyFans: «Так бісить…»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
199
1 голос
Магучіх розізлила російську легкоатлетку, у якої знайшли акаунт в OnlyFans: «Так бісить…»
Ярослави Магучіх. Фото: Google
Російська легкоатлетка Олена Куліченко, яка представляє Кіпр на Олімпіаді, негативно відреагувала на висловлювання українки Ярослави Магучіх щодо її допуску до ОІ-2024.

Ярослави Магучіх, яка вчора, 4 серпня, виграла золоту олімпійську нагороду у стрибках у висоту на змаганнях у Парижі, розкритикувала дозвіл на виступ на ОІ-2024 росіянці Олені Куліченко.

Представниця країни-терориста, яка представляє Кіпр у Франції, негативно висловилася з цього приводу, зазначивши, що наша спортсменка змішує політику і спорт.

«Так, я бачила, що там казали. Але знову ж таки: ми з нею були в секторі двічі, вона не контактує зі мною, я нічого їй не говорю. Я не знала б про це, теж спокійно собі жила б, а тут ця думка в мене в голові крутиться, думаю: «Блін, реально сказала/не сказала?». 

Так бісить, коли починають політику вплутувати у спорт, думаю: вам свого мало? У політиків є, де можна цим усім займатися, що ви в спорт це тягнете? Дайте нам змагатися спокійно», – сказала росіянка у коментарі Sport24.

Нагадаємо, що перед стартом ОІ-2024 росіянка потрапила у гучний скандал, коли у неї виявили аккаунт в OnlyFans, а її брат у свою чергу звинуватив у всьому Україну та Магучіх.