«Ще б плавання підтягнути, а то Тису ніяк не можуть переплисти»: на Росії палає після тріумфу Магучіх на ОІ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
197
1 голос
«Ще б плавання підтягнути, а то Тису ніяк не можуть переплисти»: на Росії палає після тріумфу Магучіх на ОІ
Ярослава Магучіх. Фото: Google
Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх вчора, 4 серпня, тріумфувала на Олімпіаді у Парижі. Росіяни прокоментували досягнення нашої співвітчизниці у соціальних мережах.

У неділю, 4 серпня, Ярослава Магучіх здобула «золото» на ОІ-2024 у напруженій боротьбі з австралійкою Оліслагерс.  Обидві спортсменки стрибнули на два метри, але українці знадобилося для цього менше спроб.

Російські вболівальники у соціальних мережах відреагували на звитягу нашої співвітчизниці. Мешканці країни-терориста активно намагалися применшити результат Магучіх і згадували Марину Ласіцкене. 

«Найслабший результат за останні 25 років у жіночій висоті на Олімпіадах».

«Ну скакати і стрибати на окраїні віднедавна навчилися, прогрес ще в швидкому бігу з перешкодами з поля намітився. Ще б плавання підтягнути, а то Тису ніяк не можуть переплисти».

«Українці медалі лопатою гребуть».

«Нда, звичайно фінал стрибків у висоту вийшов так собі. Магучіх пощастило, що австралійка видихнулася, а так би і золото проґавила».

«Ех, пам'ятаю фінал стрибків на минулих ОІ, переглядала кілька разів. Інтрига до кінця і перемога Ласіцкене, хоча після однієї висоти вона мало не вилетіла. Це було цікаво. А тут як то тухленько і нудно».

«Глобально деградували стрибки, що у висоту, що з жердиною у жінок. Усе на парі імен тримається».

«Ласіцкене тут явно не вистачає».

«Магучіх звісно промовисте прізвище в цей час».

«Якби у Магучіх була хоч одна реальна конкурентка, то вона б знову програла. Чекаємо Топіч до наступних ОІ, головне щоб з ногою все гаразд було».

«Є стійке відчуття, що Ласіцкене цілком могла, незважаючи на травми, знову впоратися з цими психологічно нестійкими».

Нагадаємо, що золото Магучіх стало другим для України на Олімпійських іграх-2024 після тріумфу шаблісток Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацької та Юлії Бакастової в командному турнірі з фехтування.