«Обговорювали з Ротанем присутність найкращих»: Гутцайт говорив з Шевченком щодо гравців олімпійської збірної

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
179
1 голос
«Обговорювали з Ротанем присутність найкращих»: Гутцайт говорив з Шевченком щодо гравців олімпійської збірної
Вадим Гутцайт . Фото: УАФ
Президент НОК Вадим Гутцайт прокоментував остаточну заявку футбольної збірної України на Олімпіаду-2024, де через низку причин не опинилося декількох провідних виконавців, на яких розраховував Руслан Ротань.

Вадим Гутцайт прокоментував кадрові проблеми олімпійської збірної України. Президент НОК не робить трагедії з того, що закордонні клуби своїх українських легіонерів до Парижа не відпустили, а вітчизняні клуби погодилися надати Руслану Ротаню гравців дуже вибірково.

«Обговорювали з тренером Ротанем присутність найкращих футболістів. Він хвилюється, бо дуже хоче мати сильний склад. На цю тему спілкувалися з Андрієм Шевченком, головою УАФ та всім керівництвом. Вони теж хочуть, щоб команда була сильною та потужною, щоб на Олімпійських іграх Україна виглядала сильною.

Можливо, це на краще, що будуть молоді футболісти і вони все більше хотітимуть перемагати, бігти та проявити себе», – сказав Гутцайт в інтерв’ю на пресбрифінгу.

Футбольний турнір цьогорічної Олімпіади-2024 пройде у Франції з 26 липня по 11 серпня. Суперниками синьо-жовтих на груповому етапі ОІ будуть збірні Аргентини, Марокко та Іраку.

Календар групи В

24.07.2024

  • Аргентина — Марокко (16:00, Сент-Етьєн)
  • Ірак — Україна (20:00, Ліон)

27.07.2024

  • Аргентина — Ірак (16:00, Ліон)
  • Україна — Марокко (18:00, Сент-Етьєн)

30.07.2024

  • Україна — Аргентина (18:00, Ліон)
  • Марокко — Ірак (18:00, Ніцца)