Шевченка, Реброва і Шовковського жорстко розкритикував український політик: розповідаємо, що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
10036
2 голоси
Шевченка, Реброва і Шовковського жорстко розкритикував український політик: розповідаємо, що сталося
Олександр Шовковський та Сергій Ребров. Фото: Google
Колишній віцепрезидент Національного олімпійського комітету Микола Томенко розкритикував президента УАФ Андрія Шевченка та головного тренера збірної України Сергія Реброва.

Микола Томенко впевнений, що Сергій Ребров та Андрій Шевченко зробили недостатньо для того, щоб олімпійська збірна була представлена оптимальним складом на Іграх-2024 у Парижі.

«У мене просте запитання до керівників нашої Української асоціації футболу, до президента УАФ, радника Зеленського Андрія Шевченка і віце-президента УАФ, друга Єрмака Сергія Реброва: «А що Ви зробили, щоб Олімпійська збірна України вчасно почала підготовку у своєю найкращому складі?».

Дістав свою порцію негативу і головний тренер Динамо Олександр Шовковський, який не захотів відпустити до команди Руслана Ротаня всіх гравців, яких той просив.

«У мене також запитання до тренера Динамо і депутата Київради від патріотичної партії «Удар» Олександра Шовковського (до власників клубу у мене запитань немає):

— невже гонитва за грошима Ліги чемпіонів і гра з сербським Партизаном важливіша за гідну презентацію футбольної і водночас воюючої України перед мільярдами глядачів Олімпіади в Парижі».

Політик заявив також, що Маріно Пушич продемонстрував більше патріотизму, ніж українські тренери.

«Між іншим, тренер Шахтаря боснієць Маріно Пушич виявився більш свідомим і патріотичнішим за українських тренерів і відпустив п’ять гравців до олімпійської збірної. 

Хоча, щонайменше, Артем Бондаренко і Георгій Судаков, які були одними із лідерів нашої молодіжної команди, мусили би бути разом зі своїми одноклубниками Сіканом, Очеретьком, Криськівим, Сігєєвим та Фесюном», – написав Томенко у фейсбуці.

  • Футбольний турнір Олімпіади-2024 пройде у Франції з 26 липня по 11 серпня. Суперниками синьо-жовтих на груповому етапі ОІ будуть збірні Аргентини, Марокко та Іраку.

Календар групи В

24.07.2024

  • Аргентина – Марокко (16:00, Сент-Етьєн)
  • Ірак – Україна (20:00, Ліон)

27.07.2024

  • Аргентина – Ірак (16:00, Ліон)
  • Україна – Марокко (18:00, Сент-Етьєн)

30.07.2024

  • Україна – Аргентина (18:00, Ліон)
  • Марокко – Ірак (18:00, Ніцца)