ХІТ реабілітувався за поразку від Урагану: чинні чемпіони Екстра-ліги обіграли володарів Кубку України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
235
0 голосів
ХІТ реабілітувався за поразку від Урагану: чинні чемпіони Екстра-ліги обіграли володарів Кубку України
ХІТ – Кардинал-Рівне. Фото: ХІТ
У понеділок, 8 січня, відбувся поєдинок сьомого туру чемпіонату України з футзалу між київським ХІТом та рівненським Кардиналом-Рівне – кияни здобули впевнену перемогу.

Сьогодні, 8 cічня, відбувся перенесений поєдинок сьомого туру чемпіонату України з футзалу. Київський ХІТ у домашній грі приймав Кардинал-Рівне.

Зазначимо, що у поєдинку було одразу три автоголи – двічі гравці киян зрізали м'яч у власні ворота та ще одного разу – представник рівнян.

Рахунок київський клуб відкрив вже на 27-й секунді – після удару Руслана Шеремети м’яч влучив у Олександра Басича та влетів у сітку. На початку другого тайму після пасу Даниіла Абакшина подвоїв перевагу столичних Олександр Педяш.

Рівняни відквитали один гол вже через три хвилини – після прострілу Романа Горпинича м’яч у власні ворота зрізав Олександр Ліфер. Завдяки голам Ігоря Чернявського та Володимира Поночовного ХІТ довів перевагу до 4:1.

Кардинал-Рівне під кінець зустрічі перейшов на гру з п’ятим польовим і зумів знову скоротити відставання у рахунку – Євген Ланко влучив м’ячем у спину Руслана Шеремети.

Чемпіонат України з футзалу. Сьомий тур.

ХІТ – Кардинал-Рівне – 4:2

Голи: Басич, 1 (автогол), Педяш, 23, Чернявський, 30, Поночовний, 31 – Ліфер, 26 (автогол), Шеремета, 35 (автогол)

Турнірна таблиця на даний момент: