«Можливо, тоді б їхня думка змінилася»: Cаладуха на тлі ракетного обстрілу росією звернулася до МОК

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
175
0 голосів
«Можливо, тоді б їхня думка змінилася»: Cаладуха на тлі ракетного обстрілу росією звернулася до МОК
Наслідки обстрілів на Харківщині. Фото: ДСНС
Виконувачка обов’язків президентки Федерації легкої атлетики України та народна депутатка Ольга Саладуха прокоментувала ракетну атаку росії на Україну.

В.о. президентки Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха звернулася до Міжнародного Олімпійського Комітету на тлі ракетної атаки росії на Україну:

«Сьогоднішній страшний удар не був першим і не буде останнім. Завдання №1 для спортивної спільноти – не допустити спортсменів росії і білорусі навіть в якості «нейтральних» на Олімпіаду-2024. Не можуть заплямовані в крові атлети бути поруч з їхніми жертвами і робити вигляд, що нічого не відбувається.

Менеджерам МОК, які провокують таку ситуацію, було б не зле сьогодні побувати в Києві чи Харкові та побачити до кого вони такі толерантні. Можливо, тоді б їхня думка змінилася», – написала народна депутатка на своїй сторінці у Facebook.

  • Зазначимо, що сьогодні, 2 січня, російські терористи завдали чергового ракетного обстрілу по містам нашої країни. Основний удар на себе прийняли Київ та Харків.
  • Російська армія застосувала проти України 99 ракет різних типів. Українські сили ППО знищили 72 повітряні цілі.