«Останній збір – на базі футбольного клубу»: Саладуха – про представника УПЛ, який погодився допомогти олімпійцям

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
196
0 голосів
«Останній збір – на базі футбольного клубу»: Саладуха – про представника УПЛ, який погодився допомогти олімпійцям
Ольга Саладуха. Фото: Google
Виконуюча обов'язки президента Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха розповіла про створення гарних умов підготовки для спортсменів.

Ольга Саладуха розповіла про роботу Федерації легкої атлетики України щодо створення гарних умов підготовки для спортсменів:

«Михайло Кохан запросив у нас креативні нові молоти, ми їх закупили. Все, що від нас залежить, робиться. Дай Боже, щоб наступний рік обійшовся без травм. Нам також допомагають наші партнери, зокрема, Українська спортивна клініка, наші спортсмени там відновлюються».

В.о. президента Федерації легкої атлетики України поділилася інформацією щодо стану здоров'я українських атлетів:

«У Ірини Геращенко є невеличкі проблеми, але сподіваємося, що все буде добре і всі наші спортсмени будуть готові до змагань на найвищому рівні».

Ольга Саладуха розповіла, де українські спортсмени готуватимуться до Олімпійських Ігор під час останнього збору перед змаганнями:

«Вдалося підписати і важливі партнерські угоди. Навіть останній збір після чемпіонату України та перед Олімпійськими Іграми спортсмени проведуть на базі футбольного клубу Рух, де будуть відновлюватись та спостерігатися фахівцями, щоб все пройшло без ексцесів», – розповіла Ольга в інтерв'ю для Інформатора.

  • Зазначимо, що колишня українська спортсменка почала обіймати свою посаду з червня цього року.
  • Олімпіада-2024 пройде в столиці Франції з 26 липня по 11 серпня.