«Для нас важливо показати силу українців»: Бубка вважає, що Україна повинна взяти участь на Олімпіаді-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
254
0 голосів
«Для нас важливо показати силу українців»: Бубка вважає, що Україна повинна взяти участь на Олімпіаді-2024
Сергій Бубка. Фото: Google
Олімпійський чемпіон та член МОК Сергій Бубка висловив своє захоплення українськими спортсменами, які перемагають незважаючи на війну на Батьківщині.

Сергій Бубка висловив власну думку щодо участі українським спортсменів на Олімпійських іграх 2024 року:

«Для нас важливо брати участь. Показати силу українців. Перемогти для України, підняти прапор, почути наш гімн. Особливо в нинішніх умовах. Я дуже поважаю наших спортсменів і те, що вони роблять.

Війна триває. На Київ і всю країну летять ракети, але наші спортсмени та тренери дуже сильні та мотивовані представляти країну. Це їхній внесок у перемогу України», – заявив екс-голова НОК України в коментарі для L'Équipe.

  • Нагадаємо, що 59-річний Бубка обіймав посаду президента НОК з червня 2005 по листопад 2022 року. З 4 липня 2022 року він не перебуває в Україні.
  • У липні ЗМІ повідомили інформацію, що фірма «Монблан», яка афілійована з ексчиновником, працює на тимчасово окупованих територіях та співпрацює з ворогом.
  • На початку листопада стало відомо, що СБУ заочно повідомила про підозру брату ексочільника НОК Василю Бубці щодо колабораційної діяльності та сприяння діяльності терористичній організації.