«Відповідальність на нас тиснула»: тренер збірної України з гандболу прокоментував перемогу над Казахстаном

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
329
0 голосів
«Відповідальність на нас тиснула»: тренер збірної України з гандболу прокоментував перемогу над Казахстаном
Віталій Андронов. Фото: ФГУ
Після завершення гри з Казахстаном головний тренер збірної України Віталій Андронов дав коментар, у якому висловив емоції від виходу до наступного раунду.

Збірна України здобула свою першу перемогу на жіночому ЧС-2023 з гандболу. В третьому турі попереднього раунду українки здолали Казахстан (37:24).

Головний тренер команди Віталій Андронов прокоментував перемогу:

«Якщо подивитися на рахунок, то 13 м'ячів різниці – це багато. Але гра була нервовою: відповідальність на нас тиснула, бо це був головний матч, його потрібно було вигравати. Дівчата впоралися з цією грою. Не з нервами – я їх можу зрозуміти, як на них це тиснуло, перші невдачі. Ми виконали головну нашу задачу – пройшли до наступного раунду.

Ми щасливі. Єдине – хочу подякувати дівчатам та всім нашим уболівальникам, які в нас вірили. Можу пообіцяти, що у наступному раунді будемо чіплятися за кожен результат та робити те, що зможемо на даний момент», – заявив Андронов в коментарі для Суспільне Спорт.

  • На другому етапі 24 збірні будуть поділені на чотири групи по шість команд у кожній. Перші та другі місця у секстеті гарантують місце у чвертьфіналі.
  • Україна зіграє в одній групі з Бразилією, Іспанією, Нідерландами і Чехією. Ще один суперник наших дівчат визначиться завтра в протистоянні Аргентини і Конго.