Головний тренер збірної України відреагував на розгром від Іспанії: фахівець пояснив провал у матчі ЧС-2023

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1026
0 голосів
Головний тренер збірної України відреагував на розгром від Іспанії: фахівець пояснив провал у матчі ЧС-2023
Віталій Андронов дає настанови. Фото: ФГУ
Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов висловився після поразки своєї команди Іспанії (20:32) в рамках другого туру групового етапу попереднього раунду чемпіонату світу-2023.

Головний тренер збірної України з гандболу Віталій Андронов висловився після програшу своїх підопічних Іспанії (20:32) у третьому турі ЧС-2023 серед жінок. Коуч не став критикувати дівчат.

«Ми програли у 12 м`ячів, але поразки бувають різні. Сьогодні поразка була зовсім інша, ніж з Бразилією (20:35). Ми зробили суттєвий крок вперед, і це дає надію, що ми будемо прогресувати».

Спеціаліст розповів, яким був план на гру та чого не вистачило для перемоги.

«Планували зіграти агресивніше й активніше в захисті й так само в нападі – йти в атаку, не в’язатись, грати швидше. У цілому, ми витримували темп. Ми знову не реалізували свої моменти робили не потрібні втрати, за які нас одразу знову карали швидкими переходами й легкими м`ячами».

Андронов підкреслив, що в останній зустрічі у квартеті проти Казахстану його команда буде грати виключно на перемогу.

«Ми зробимо все, щоб перемогти наступну команду. Треба дуже серйозно, з повагою ставитись до збірної Казахстану. Дівчата грають вільно, розкуто, гарно. Не може бути ніякої недооцінки суперника», – цитує тренера пресслужба ФГУ.

  • Зазначимо, що матч Україна – Казахстан відбудеться у неділю, 3 листопада, о 16:30 за київським часом;
  • Синьо-жовтим для проходу далі достатньо буде не програти.