Український клуб провалив шостий матч у польській лізі: команда не змогла повторити нещодавню сенсацію

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1125
0 голосів
Український клуб провалив шостий матч у польській лізі: команда не змогла повторити нещодавню сенсацію
Волейболісти Баркома-Кажани. Фото: ВК Барком-Кажани
Після гучної перемоги над Заксою Барком-Кажани не зумів подолати Сталь з міста Ниса, взявши у суперника лише один бал. Підопічні Угіса Крастіньша продовжують перебувати у підвалі таблиці.

Дев'ятий тур польської Плюс Ліги з волейболу розпочався 30 листопада матчем між львівським Баркомом-Кажани та Сталлю з міста Ниса.

Підопічні Угіса Крастіньша в перших двох партіях чинили чималий опір супернику, але не змогли зачепитися за бал, віддавши обидва сети волейболістам Ниси.

Записати пункт до свого активу вдалося у третій партії, і жевріла надія, що «кажанам» вдастся перевести гру в коротку партію, але їм, на жаль, це не вдалося. Як наслідок – Барком-Кажани вшосте у поточній кампанії Плюс Ліги зазнали поразки.

Волейбол. Польща. Плюс Ліга. Дев'ятий тур

Барком-Кажани – Сталь – 1:3 (23:25, 17:25, 25:22, 22:25)

  • Найбільш результативним гравцем у складі львів'ян вчергове став Василь Тупчій, який записав до свого активу 19 очок.
  • В попередньому матчі «кажанам» вдалося створити сенсацію, подолавши триразового переможця Ліги чемпіонів Заксу з рахунком 3:1.
  • Після даної поразки львів'яни перебувають на 11-му місці у таблиці, але тур тільки-но розпочався, тож команда може дещо втратити у позиціях у разі перемог найближчих переслідувачів.
  • У наступній зустрічі 6 грудня Барком-Кажани гостюватимуть у Ольштині в місцевого Індикполя.