Після прикрої поразки: ХІТ здобув першу перемогу в елітному раунді Ліги чемпіонів – деталі нервового матчу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
484
0 голосів
Після прикрої поразки: ХІТ здобув першу перемогу в елітному раунді Ліги чемпіонів – деталі нервового матчу
Гравець ХІТа. Фото: Google
Київський ХІТ зіграв у матчі другого туру групового етапу футзальної Ліги чемпіонів проти хорватського Олміссума. Українська команда перемогла з рахунком 4:3.

У першому турі групі D київський ХІТ, ведучи у рахунку 4:1, поступився польській команді Констракт Любава (5:6), пропустивши п’ять м'ячів за останні чотири хвилини гри. В іншому матчі Пальма Футзал (Іспанія) обіграла Олміссум (Хорватія) з рахунком 5:3.

Сьогодні, 30 листопада, ХІТ проводив свій другий матч у даній стадії турніру. Цього разу українська команда перемогла Олміссум, вирвавши звитягу за дві секунди до фінального свистка.

Стартові склади команд

  • Олміссум: Чізмич – Хрстич, Жилич, Юретич, Секулич – Розга, Кустура, Букрвец, Юретич, Копобарич, Ванха, Стоянович, Вукович, Сировица.
  • ХІТ: Сухов – Журба, Шеремета, Педяш, Абакшин – Кравець, Ліфер, Сметаненко, Мельник, Подлюк, Жук, Поночевний, Чернявський, Сірий.

Ліги чемпіонів УЄФА. Груповий етап. Група D. 2-й тур.

Олміссум – ХІТ - 3:4

Гол: Секулич, 19, 27, Кустура, 36 – Абакшин, 25, 30, Жук, 28, Поночевний, 40

Попередження: Секулич, 7, Стоянович, 10 – Жук, 20, Поночевний, 24

Розклад матчів ХІТа елітного раунду:

  • 2 грудня, 20:00: ХІТ (Україна) – Пальма (Іспанія)

Нагадаємо, що у минулому сезоні Ураган був єдиним представником України в ЛЧ. Клуб подолав основну частину турніру, а в еліт-раунді путівкою до Фіналу чотирьох поступився Спортінгу.

  • Усі поєдинки цієї групи D пройдуть у іспанській Пальма де Майорці. 
  • ХІТ після двох матчів займає третє місце у групі з трьома очками. Констракт Любава та Пальма Футзал також мають три залікові бали після одного поєдинку.
  • У «Фінал чотирьох» вийдуть лише найкращі команди з кожного квартету.