«Будемо намагатися показати максимум»: ХІТ сьогодні стартує в еліт-раунді Ліги чемпіонів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
333
0 голосів
«Будемо намагатися показати максимум»: ХІТ сьогодні стартує в еліт-раунді Ліги чемпіонів
ХІТ. Фото: Google
Київський ХІТ завершує підготовку до матчів елітного раунду Ліги чемпіонів з футзалу. Українська команда проведе три зустрічі з 29 листопада по 2 грудня.

29 листопада розпочнуться матчі елітного раунду Ліги чемпіонів з футзалу. За їхніми підсумками визначаться чотири учасники Фіналу чотирьох.

Учасником еліт-раунду ЛЧ від України є ХІТ. Київська команда пробилась у цей етап змагань, посівши друге місце у групі А основного раунду.

Асистент головного тренера ХІТа Владислав Лисенко поділився очікуваннями від поєдинків:

«Іспанці – це іспанці. У Пальмі багато легіонерів, буде дуже цікаво з ними зіграти. Переможці минулорічної Ліги чемпіонів. Нам у попередньому раунді трапився фіналіст, тепер – переможець. Іспанці – це, звісно, фаворити. Є польська Любава, що складається зі збірників Польщі, достатньо якісних легіонерів.

Хорвати – міцна команда, високі й потужні футзалісти. Ми з ними вже грали – перемогли, але було непросто. Будемо намагатися показати максимальний результат», – заявив Лисенко в коментарі для Суспільне Спорт.

Розклад матчів ХІТа елітного раунду:

  • 29 листопада, 17:00: ХІТ (Україна) – Любава (Польща)
  • 30 листопада, 17:00: Ольміссум (Хорватія) – ХІТ (Україна)
  • 2 грудня, 20:00: ХІТ (Україна) – Пальма (Іспанія)

Нагадаємо, що у минулому сезоні Ураган був єдиним представником України в ЛЧ. Клуб подолав основну частину турніру, а в еліт-раунді путівкою до Фіналу чотирьох поступився Спортінгу.