Суперкубок України-2023: чемпіони країни програли трофей володарю Кубка

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
349
0 голосів
Суперкубок України-2023: чемпіони країни програли трофей володарю Кубка
Епіцентр-Подоляни з Суперкубком України. Фото: ВК Епіцентр-Подоляни
Прометей після вильоту з Ліги чемпіонів не зумів виграти ще й Суперкубок України в Епіцентра-Подоляни, взявши у команди з Городка лиш одну партію.

15 листопада у Чернівцях відбувся матч за Суперкубок України з волейболу між чинним чемпіоном Прометєм та володарем Кубка ліги Епіцентром-Подоляни.

Інтрига у матчі зберігалася до останньої партії, а за підсумками двох сетів рахунок був нічийним. Втім, у третій та четвертій партії Епіцентр-Подоляни проявили наполегливість, закрили сети на власну користь та вперше стали володарями Суперкубка України.

Волейбол. Чоловіки. Суперкубок України

ВК Прометей – Епіцентр-Подоляни – 1:3 (23:25, 25:22, 22:25, 20:25)

  • Таким чином, команда з Городка стала четвертим у історії володарем Суперкубка. В минулому трофей підкорювався Баркому-Кажани, харківському Локомотиву та Житичам-Полісся.
  • Підопічні Андрія Левченка раніше вилетіли з Ліги чемпіонів, зупинившись за крок від виходу до основної стадії. Прометей продовжить боротьбу у Кубку ЄКВ.
  • У цьому турнірі на початку листопада припинив виступи Епіцентр-Подоляни, як і інший представник України на цій стадії – Житичі-Полісся.