Визначився суперник Прометея у Кубку ЄКВ: коли і де відбудуться матчі української команди

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
243
0 голосів
Визначився суперник Прометея у Кубку ЄКВ: коли і де відбудуться матчі української команди
Гравці Прометея в атаці. Фото: СК Пометей
Прометей, який представляє місто Дніпро, продовжить виступ, але вже у другому за значимістю турнірі – Кубку ЄКВ, де зіграє проти Нова Тех Лікург з Нідерландів.

У неділю, 12 листопада, пройшов матч третього туру другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з волейболу серед чоловіків, у якому болгарський Нефтохімік Бургас поступився українському Прометею – 1:3.

Український Прометей у групі VI посів третє місце, не зумівши пробитися до основного етапу найпрестижнішого на континенті клубного волейбольного турніру.

Але для підопічних Андрія Левченка євросезон ще не закінчився. Дніпровський клуб продовжить виступ у другому за значимістю турнірі – Кубку ЄКВ. В 1/16 фіналу його суперником буде клуб Нова Тех Лікург (Гронінген, Нідерланди).

У першому матчі 23 листопада українці прийматимуть нідерландських волейболістів у румунському місті Міовені, а гра-відповідь пройде 29 листопада у Гронінгені.

  • Відзначимо, що на цій стадії турніру Україну могли представляти одразу три команди, проте Епіцентр-Подляни з Городка Хмельницької області та житомирський Житичі-Полісся невдало зіграли у попередньому раунді та не змогли пройти далі.