Бубка відповів на критику в свою адресу: колишній голова НОК України зробив доброчинний вчинок

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
17209
0 голосів
Бубка відповів на критику в свою адресу: колишній голова НОК України зробив доброчинний вчинок
Сергій Бубка. Фото: World Athletics
Заступниця Голови КМДА та бронзова призерка Олімпійських ігор-2000 з легкої атлетики Олена Говорова розповіла про допомогу Дарницькому дитячому будинку-інтернату, якій посприяв експрезидент НОК Сергій Бубка.

Заступниця Голови КМДА Олена Говорова на своїй сторінці у Фейсбук звітувала про передачу гуманітарної допомоги Дарницькому дитячому будинку-інтернату.

Говорова підкреслила, що одяг та взуття були передані до нашої країни від друзів з Південної Кореї та Франції за сприяння багаторазового рекордсмена світу та олімпійського чемпіона Сергія Бубки.

  • Нагадаємо, що 59-річний Бубка обіймав посаду президента НОК з червня 2005 по листопад 2022 року. З 4 липня 2022 року він не перебуває в Україні;
  • У липні ЗМІ повідомили інформацію, що фірма «Монблан», яка афілійована з ексчиновником, працює на тимчасово окупованих територіях та співпрацює з ворогом;
  • Дворазовий олімпійський чемпіон Валерій Борзов жорстко розкритикував Бубку за цю ситуацію;
  • На початку листопада стало відомо, що СБУ заочно повідомила про підозру брату ексочільника НОК Василю Бубці щодо колабораційної діяльності та сприяння діяльності терористичній організації.