Як в Ізюмі грають у футбол: шокуючі кадри із прифронтового міста на фоні воронок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
205
0 голосів
Як в Ізюмі грають у футбол: шокуючі кадри із прифронтового міста на фоні воронок
Ізюм. Фото: Google
Український фотограф Костянтин Ліберов опублікував у соціальних мережах відео футбольного матчу, який проходив у прифронтовому Ізюмі, Харківської області.

Футбол – це не просто гра мільйонів. Це поклик душі та єдина можливість для багатьох українців відволіктися від жахів війни, яку принесли на наші землі кровожерливі російські окупанти.

Військовий український фотограф Костянтин Ліберов опублікував відео з висоти пташиного польоту, на якому видно, як українці грають у футбол. Все б нічого, але дійство відбувається у прифронтовому Ізюмі, який довгий час був під окупацією путінських військ.

На кадрах помітні сліди війни та гігантська воронка від снаряду/бомби/ракети.

▶️ Відео футбольного матчу в Ізюмі дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Бої за Ізюм розпочалися після вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року. Місто інтенсивно обстрілювали окупанти з авіації, вся інфраструктура міста знищена, практично на 80 % зруйнована житлова забудова.
  • Кількісна перевага російських окупантів та віроломство місцевих зрадників призвели до встановлення 7 березня 2022 року тимчасового контролю ворога над Ізюмом. З 2 квітня місто було повністю окуповане. Місцеві жителі залишились без електрики, води та газу.
  • 10 вересня 2022 року, після більше як шестимісячної окупації, місто було звільнене