«Є питання по грі лідерів команди»: реакція головного тренера збірної України на останнє місце на турнірі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
413
0 голосів
«Є питання по грі лідерів команди»: реакція головного тренера збірної України на останнє місце на турнірі
Вадим Бражник. Фото: ФГУ
Як вважає головний тренер збірної України з гандболу Вадим Бражник, товариський турнір у Швеції пішов команді на користь, адже оновлений молодий склад отримав чимало досвіду.

Головний тренер збірної України з гандболу Вадим Бражник підвів риску під товариським турніром у Швеції, на якому синьо-жовті програли усі три матчі та посіли останнє місце.

Виступ у Скандинавії, попри відсутність офіційного статусу, у контексті прийдешнього відбору на чемпіонат світу 2025 року пішов команді на користь: 

«Загалом, дуже добре, що ми зіграли ці контрольні матчі, а не відразу – офіційні. Адже, насамперед, у нас чимало нових гравців – молодь, які ще не грали на такому рівні. Для них такі матчі були дуже важливими. Так, звісно, хотілось виграти хоча б одну гру».

Але гра досвідчених гравців викликала у Бражника певне нерозуміння:

«До лідерів команди, як завжди, більші вимоги. Вони робили свою роботу, хоча є питання по їх грі. І я окремо з кожним розмовляв».

У коментарі пресслужбі Федерації гандболу України керманич синьо-жовтих також поділився думками про командну гру у Швеції:

«Я дуже хотів другий темп. І перша та, особливо, друга гра показали, що ми це добре реалізували. Всі добре побігли, розігрували швидкий центр, багато на цьому забили голів. Зараз всі на цьому забивають, і треба це використовувати.

З усіх голів, які нам забивали, майже 50% забили з переходу, не з першого, а на спинах – команди біжать дуже добре. Ми це також прагнули зробити, але не завжди виходило, бо місцями у нас немає рівноцінних замін, гравці втомлюються. Тому над цим також потрібно працювати».