«Головне – не засмучуватися»: Магучіх розповіла, як сприймає невдачі на змаганнях

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
512
0 голосів
«Головне – не засмучуватися»: Магучіх розповіла, як сприймає невдачі на змаганнях
Ярослава Магучіх. Фото: Google
Ярослава Магучіх розповіла, на яких змаганнях у неї сталися найбільші, на її думку, провали. Українська легкоатлетка поділилась, як сприймає невдачі.

Ярослава Магучіх розповіла, на яких змаганнях у неї сталися найбільші, на її думку, провали:

«Скажу так: перші змагання, які мій тато вважав провальними – це мій перший етап Діамантової Ліги. Він був у Римі в 2018 році. Мені було 16, я поїхала туди без тренера, але менеджер сказав: «Для досвіду».

В мене був вже результат 192, я поїхала і стрибнула там 185 чи 183 і була останньою. А ось потім вже був провал, коли в мене був результат 197 чи 199 у приміщенні. Я ж поїхала на Діамантову лігу і два етапи стрибаю 185, 190».

Українська легкоатлетка розповіла, як сприймає невдачі на змаганнях:

«Я засмучуюся, звичайно, але тут я дякую тренеру, тому що вона каже: «Не засмучуйся, все добре, бувають такі моменти. Звичайно, без падінь не буває результатів». І на наступних змаганнях я стрибнула 2 метри.

Я думаю, головне – не засмучуватися, коли в тебе щось не виходить, а все ж таки обдумати, що не вийшло, що ти зробив неправильно, і якось іти вірним шляхом, іти до перемоги», – сказала Магучіх в шоу на YouTube-каналі «Женя Янович».

  • У легкоатлетичному сезоні 2023 року Ярослава Магучіх вперше стала чемпіонкою світу, а також виграла три етапи та вдруге поспіль Суперфінал Діамантової ліги.
  • За підсумками голосування в номінації «Найкраща легкоатлетка 2023 року в Європі», Магучіх посіла третє місце
  • В 2022 році  Ярослава Магучіх виграла «золото» чемпіонату світу у приміщенні в Белграді з результатом 2,02 м.