«Вже було пізно»: Магучіх відреагувала на лист олімпійської чемпіонки із Росії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2772
0 голосів
«Вже було пізно»: Магучіх відреагувала на лист олімпійської чемпіонки із Росії
Ярослава Магучіх. Фото: Google
Відома українська легкоатлетка Ярослава Магучіх прокоментувала лист підтримки від росіянки Марії Ласіцкене, у якому представниця рф намагалася пояснити своє мовчання.

Марія Ласіцкене писала Ярославі Магучіх після ЧС-2022, який відбувся у липні. Українка розповіла, що було написано у тому повідомленні.

«Вона мені написала, але знаєте, було таке повідомлення: «Вибач, що я раніше не написала. Я думала, це тобі не потрібно, навіщо тобі це. Моя підтримка і слова необов'язкові».

Наша співвітчизниця вважає, що представниця країни-агресора вирішила написати тільки через те, що Магучіх давала багато інтерв’ю.

«Я сіла і подумала. Написати мені після чемпіонату світу, коли я стільки інтерв'ю дала, що жодного повідомлення від неї немає. 

Думаю, вона відреагувала на це. Тому що багато ЗМІ тоді почали писати, що жодної реакції немає, хоча виступали разом, в одному секторі змагалися. І тільки після цього вона мені написала».

Наша спортсменка зізналася, що чекала реакції від Ласіцкене раніше, а після чемпіонату світу стало вже пізно.

«Вона підтримала мене як спортсменку і дівчину, з якою змагалася. Але потім написала: «Я знаю, що ти мене не зрозумієш». 

У мене просто відпало це бажання, коли ще раніше я чогось чекала. Але після чемпіонату світу для мене це вже було пізно», — сказала українка в інтерв'ю на ютуб-каналі Євгена Проніна.

  • У 2022 році Ярослава Магучіх виграла «золото» чемпіонату світу у приміщенні в Белграді з результатом 2,02 м.
  • Цього літа в Будапешті українка стала чемпіонкою світу на відкритому повітрі з показником 2,01 м.