«Були моменти, які мене засмутили»: Левченко відверто розповіла про сезон 2023, що завершився

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
209
0 голосів
«Були моменти, які мене засмутили»: Левченко відверто розповіла про сезон 2023, що завершився
Юлія Левченко. Фото: Getty Images
Виконання олімпійського нормативу викликає у Юлії Левченко радість. Виокремлення інших позитивних чи негативних аспектів легкоатлетичного сезону, що минув, стрибунка у висоту покладає на свого тренера.

Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко підсумувала легкоатлетичний сезон 2023 року, протягом якого вона взяла бронзу етапу Діамантової ліги у Хожуві, де виконала олімпійський норматив.

Саме останнє викликає у легкоатлетки радість:

«Були і позитивні моменти, і такі, що мене засмутили. Авжеж, я рада, що виконала олімпійський норматив. Як завжди, треба просто продовжувати працювати і робити свою справу. Спорт – штука непередбачувана, тому будемо сподіватися на краще».

Втім, виокремлення найкращого чи найгіршого етапу Юлія покладає на тренера:

«Я не займаюся таким самоаналізом, бо кожні змагання – це все з нуля. Покладаю цю відповідальність на тренера, адже вона цим займається, а я менше стараюся про це думати».

Наостанок у інтерв'ю YouTube-каналу XSPORT Левченко розповіла, як готуватиметься до ігор у Парижі:

«Я думаю, що в принципі всі етапи підготовки схожі, з року в рік вони повторюються. Можливо, буде якась підкорегована робота. Десь на меті вже маєш Олімпіаду, це додатково мотивує на звершення. Краще нічого не придумувати і робити, що є».

  • Окрім бронзи Хожува, Левченко також посіла п'яте місце на чемпіонаті Європи у приміщенні та 17 місце на світовій першості.
  • У фіналі Діамантової ліги в американському Юджині Юлія фінішувала шостою.