Чуприна стала тренером травня: відбулось нагородження найкращих спортсменів за останній місяць весни

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
586
0 голосів
Чуприна стала тренером травня: відбулось нагородження найкращих спортсменів за останній місяць весни
Команда з академічного веслування та Вадим Гутцайт. Фото: НОК України
Відбулося нагородження переможців конкурсу «Найкращий спортсмен місяця» за підсумками травня 2023 року. Нагороду здобули Наталія Довгодько, Анастасія Коженкову, Дарина Верхогляд, Катерина Дудченко.

Сьогодні, 27 вересня, в Олімпійському домі відбулося нагородження переможців конкурсу «Найкращий спортсмен місяця» за підсумками травня 2023 року.

За рішенням Експертної комісії НОК України «Найкращими спортсменками травня 2023 року» було визнано Наталію Довгодько, Анастасію Коженкову, Дарину Верхогляд, Катерину Дудченко, – чемпіонок Європи з академічного веслування у четвірці парній на 2000 м (м. Блед, Словенія).

У вітальному слові президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт привітав чемпіонок із успішними виступами на міжнародних змаганнях та висловив сподівання, що на кваліфікаційній регаті у Швейцарії наступного року вони таки отримають ліцензію на Олімпіаду в Париж.

«Найкращим тренером травня 2023 року» визначено Олену Чуприну – старшу тренерку збірної команди України з академічного веслування.