«Це впливає на організм»: українська легкоатлетка Рижикова розповіла про підготовку до останнього старту сезону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
268
0 голосів
«Це впливає на організм»: українська легкоатлетка Рижикова розповіла про підготовку до останнього старту сезону
Анна Рижикова. Фото: Google
Українська легкоатлетка Анна Рижикова поділилася думками про можливе встановлення особистого рекорду сезону на останньому старті, а також розповіла, що впливає на організм спортсменів.

Анна Рижикова розповіла чи очікує на встановлення особистого рекорду сезону в останньому старті:

«Якщо чесно, то не знаю. За два останні тижні я був вже була в Китаї, тоді у Європі, тепер – в Америці. І це не просто в Нью-Йорк прилетіти, а інший кінець США. Дуже незрозуміло, на що я розраховую, але поки гарний настрій і гарний стан, тому сподіваюся, що все вдасться»

Українська легкоатлетка заявила, що переліт впливає на організм спортсменів:

«З Україною 10 годин різниці у часі, в Китаї теж було близько 6-7 годин різниці. Це впливає на організм. Коли це пов’язано з високими результатами, то усе має вплив. Але я намагаюся максимально відпочивати, вести такий режим дня, щоб підготувати себе до змагань», – сказала Рижикова.

  • 17 вересня Анна Рижикова виступить у фіналі Діамантової ліги. Українка змагатиметься у дисципліни біг на 400 метрів з бар’єрами.
  • Всього у фіналі Діамантової ліги розіграють по 16 комплектів нагород серед чоловіків та жінок у всіх легкоатлетичних дисциплінах серії.