«Десь недостатньо вивчив свого суперника»: Беленюк розповів про поразку в півфіналі Олімпіади у греко-римській боротьбі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
852
0 голосів
«Десь недостатньо вивчив свого суперника»: Беленюк розповів про поразку в півфіналі Олімпіади у греко-римській боротьбі
Жан Беленюк. Фото: Google
Жан Беленюк прокоментував поразку від іранця Алірези Мохмаді у півфінальному поєдинку олімпійського турніру з греко-римської боротьби до 87 кг.

Чинний олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Жан Беленюк програв півфінальну сутичку в рамках Олімпіади. Українець тепер змагатиметься за бронзову медаль у вагової категорії до 87 кг.

Жан Беленюк прокоментував поразку від іранця Алірези Мохмаді:

«Що пішло не так? Пропустив дію, за останньою дією програв. Що можу сказати – нічого не можу сказати. Напевно, десь не достатньо вивчив свого суперника, хоча він може котити. Десь недопрацював.

Вранці буде зрозуміло, хто вийде у бронзовий фінал за третє місце. Чи то поляк Аркадіуш Кулинич, чи то колумбієць Карлос Муньйос, здається. Гадаю, що буде поляк Кулинич. Я вже з ним зустрічався. Непоганий борець, але тут слабких не буває», – заявив спортсмен в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Зазначимо, що вперше за кар'єру Жан Беленюк не боротиметься за перше місце Олімпійських ігор. В Ріо-2016 було «срібло», а у Токіо-2020 – «золото».
  • У середу, 7 серпня, у Парижі були розіграні 25 комплектів нагород. Українські спортсмени претендували на медалі у змаганнях з легкої атлетики, боротьби і боксу.