«Незважаючи на всі розмови»: Верняєв підсумував перші змагання після скорочення дискваліфікації

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
893
0 голосів
«Незважаючи на всі розмови»: Верняєв підсумував перші змагання після скорочення дискваліфікації
Олег Верняєв. Фото: Getty Images
Перші змагання після скорочення дискваліфікації, на думку українського гімнаста Олега Верняєва, пройшли для нього добре. На них він здобув чотири медалі різного ґатунку.

Український гімнаст Олег Верняєв поділився враженнями від перших виступів після повернення у великий спорт. На думку Верняєва, вони для нього закінчилися добре:  

«Пройшли два кубки світу, і пройшли вони вдало для мене, незважаючи на всі розмови, що я вже старий і не зможу повернутися у великий спорт... Результат є. Чотири медалі».

Наостанок у своєму Instagram Олег анонсував підготовку до світової першості зі спортивної гімнастики, яка пройде з 30 вересня по 8 жовтня у бельгійському Антверпені:

«Попереду ще багато роботи перед Чемпіонатом світу, але ці виступи були максимально важливими для мене, як фізично, так і морально. Усім дякую за підтримку! Близьким мені людям, друзям. І, авжеж, фаховим та іноземним експертам. Ви – молодці».

  • Олімпійський чемпіон Ріо-2016 Верняєв отримав чотирирічну дискваліфікацію після позитивної допінг-проби у 2020 році. Однак у березні цього року гімнаст домігся скорочення терміну до двох років.
  • Після скорочення дискваліфікації Олег провів перший міжнародний старт у вересні: спочатку у турецькому Мерсіні, а згодом – в угорському Сомбатхеї. На них він здобув два золота та два срібла.