Українка здобула бронзу на дебютному ЧЄ з художньої гімнастики: подробиці успіху Онофрійчук

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
132
0 голосів
Українка здобула бронзу на дебютному ЧЄ з художньої гімнастики: подробиці успіху Онофрійчук
Таїсія Онофрійчук. Фото: Google
Українка Таїсія Онофрійчук стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з художньої гімнастики, що проходить у Будапешті. До срібла нашій 16-річній грації не вистачило 0,050 очка.

На чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, що триває на килимах столиці Угорщини Будапешті, відбувся фінал з обручем серед сеньйорок.

Українка Таїсія Онофрійчук, для якої ця першість Старого світу є дебютною кар’єрі, у запеклій боротьбі зуміла вибороти у цій дисципліні бронзу.

Таким чином Таїсія не лише здобула нагороду для України, а й зробила сама собі відмінний подарунок. Саме сьогодні, 26 травня, Онофрійчук  виповнилось 16 років.

Чемпіонат Європи з художньої гімнастики

Будапешт, Угорщина

Вправи з обручем

Фінал

  1. Боряна Калейн (Болгарія) - 35.250
  2. Стіляна Ніколова (Болгарія) - 34.950
  3. Таїсія Онофрійчук (Україна) - 34.900
  • У 2022 році  Онофрійчук виступала на чемпіонаті Європи на рівні юніорок, а у 2023-му змагалася на юніорському рівні на чемпіонаті світу, ставши срібною призеркою у вправ з булавами.
  • Ну рахунку Онофрійчук у 2024 році вже є сім медалей на рівні дорослих Кубків світу та Гран-прі. Зокрема на Гран-прі Тарту (Естонія) вона стала чемпіонкою у вправах з булавами та здобула бронзу в багатоборстві.