«Із ним я пройшов довгий шлях»: Гутцайт розповів, як ставиться до Бубки після останніх скандалів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
214
0 голосів
«Із ним я пройшов довгий шлях»: Гутцайт розповів, як ставиться до Бубки після останніх скандалів
Вадим Гутцайт. Фото: Google
Голова Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт поділився думками щодо останніх скандалів, пов'язаних із Сергієм Бубкою.

Голова НОК України Вадим Гутцайт розповів про свої взаємовідносини із колишній очільником організації Сергієм Бубкою:

«Це дуже складне питання для мене, адже із Сергієм Бубкою я пройшов довгий шлях. Усе своє життя працюю у спорті й сподіваюся, що продовжу це робити. З 2005 року був членом виконкому НОК, тому в нас багато спільного.

Після повномасштабного вторгнення кожен зробив свій вибір: як жити, де жити, як відповідати і як допомагати своїй країні під час війни. Я не хочу відповідати за дії іншої людини, зокрема за те, що вона зробила або чого не зробила», – заявив Гутцайт в коментарі для LB.ua.

  • Українські спортсмени наразі здобули 97 олімпійських перепусток.
  • Олімпійські Ігри 2024 року пройдуть в столиці Франції з 26 липня по 11 серпня.
  • 59-річний Сергій Бубка обіймав посаду президента НОК з червня 2005 по листопад 2022 року. З 4 липня 2022 року він не перебуває в Україні.
  • У липні ЗМІ повідомили інформацію, що фірма «Монблан», яка афілійована з ексчиновником, працює на тимчасово окупованих територіях та співпрацює з ворогом.
  • На початку листопада стало відомо, що СБУ заочно повідомила про підозру брату ексочільника НОК Василю Бубці щодо колабораційної діяльності та сприяння діяльності терористичній організації.