Життя української спортсменки під час війни: українка розповіла про підготовку до Олімпіади та батька в ЗСУ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
48
0 голосів
Життя української спортсменки під час війни: українка розповіла про підготовку до Олімпіади та батька в ЗСУ
Вікторія Онопрієнко. Фото: Google
20-річна художня гімнастка Вікторія Онопрієнко розповіла про те, як зустріла початок повномасштабної війни, та про підготовку до Олімпіади-2024.

Нещодавно Міжнародний олімпійський комітет відзняв документальну стрічку про українську грацію Вікторію Онопрієнко, який присвячений незламності 20-річної українки.

Гімнастка розповіла детальніше про умови підготовки до змагань під час війни та про батька на війна:

«Я ніколи не уявляла собі, що моя підготовка до Олімпіади буде такою важкою і при таких обставинах. В нашій країні йде війна і мій батько перебуває на фронті. Для мене це дуже важко... З кожним роком я стаю все старшою і розумію, як потрібно готуватися до цих змагань. Хочеться дуже гарно представити нашу країну.

Наприкінці лютого у нас повинен був чемпіонат України в Києві... На початку повномасштабної війни я взагалі не думала про спорт. Я дуже переживала, бо розуміла, що мій батько піде добровольцем в армію», – заявила Онопрієнко в інтерв'ю для ТСН.

Раніше Вікторія Онопрієнко стала золотою призеркою у вправах з м’ячем та з обручем на Гран-прі з художньої гімнастики, що проходив у французькому місті Тьє.