Кубок України з футзалу розіграють Aurora та Ураган виграли в Кардинала та ХІТа. Були навіть голи в порожні ворота!

Аватар Віталій Дерев'янко Віталій Дерев'янко
398
5 голосів
Кубок України з футзалу розіграють Aurora та Ураган виграли в Кардинала та ХІТа. Були навіть голи в порожні ворота!
Ураган. Фото: Асоціація футзалу України
Столичний Палац спорту прийняв півфінали чотирьох VBET Кубку України. Це були дуже круті матчі – вся драма в оглядах від Sport-express.ua
  • Кардинал-Рівне (Рівне) – Aurora (Київ) – 2:4

Голи: Малиновський (21, 31) — Літвінов (5), Моспан (6), Чеберяк (39), Школьний (39)

Чинний володар Кубку, рівненський Кардинал був налаштований на перемогу, проте дебютант турніру – київська Aurora – не менше хотіла вийти в свій перший фінал. Гра вдалась обидвом командам, справжня кубкова битва з суперовими емоціями, класними голами і драматичною розв'язкою.

5-та хвилина: в Aurora штрафний удар на лівому фланзі — Бессалов покотив м’яч у центр, де неприкритий Літвінов метрів з восьми забив перший м’яч поівфіналу, 0:1.

6-та хвилина: передача з глибини до володінь Кардиналу, Семенченко пробив у перекладину, на добиванні Моспан був першим, 0:2. Шоковий початок для рівнян.

21-а хвилина: стандарт у рівнян, Скибчик на Малиновського, того ніхто з оборонців не прикривав, точний удар повз кіпера киян Гуйвана, 1:2 — рівненський характер у дії.

31-а хвилина: атака Кардиналу — Сорокін відпасував на Волянюка, той в центр на Малиновського і це гол, 2:2! 

Кияни просять «челлендж», перегляд епізоду ще раз на предмет легітимності голу, в попередній атаці в них були претензії до гри за правилами рівнян. Арбітри його задовольнили, але рівняни продовжили апелювати щодо суддівства рефері на чолі з Ключником (Миколаїв), Хомичем (Луцьк), Дуцяком (Дрогобич). Президент клубу Кардинал-Рівне навіть у знак протесту проти незарахованого голу Кардиналу забрав хлопців з поля. Проте, емоції вляглись, судді ще раз передивились епізод і зарахували гол рівнян знову. Таки 2:2.

39-хвилина: Семенченко віддав пас направо, і ніким неприкритий Чеберяк забив в ближній кут кіперу рівнян Дьяченку, який загалом-то класно провів матч – 2:3.

Рівняни знімають кіпера, випускають додаткового польового гравця, але м’яч відскакує до Школьного і той з лівої забиває в порожні ворота, 2:4. Aurora у фіналі!

  • Герой матчу від сайту Sport-express.ua: Олександр Школьний (Aurora)

Олександр Школьний, фото АФУ

Школьний провів дуже потужний матч, він весь час тримав у напрузі гравців Кардиналу, подекуди відволікаючи увагу декількох суперників. Це давало змогу його товаришам по команді користуватись вільними зонами, як у випадку з першим забитим голом. Четвертий м’яч Aurora був організований і реалізований Олександром на всі сто і підсумував фінальний рахунок півфіналу.

  • ХІТ (Київ) – Ураган (Івано—Франківськ) – 1:4

Голи: Жук (39) — Шотурма (7), Швед (13), Моспан (33), Корсун (38)

Дуже потужний матч від обох команд, який розпочався у п’ятницю, а догравався у суботу через повітряну тривогу.

7-а хвилина: Фаренюк віддав на фланг Корсуну і той передав точно на Шотурму, удар у дотик капітана Урагану і це 0:1.

13-а хвилина: пас з глибини, Фаренюк класно скинув головою на Шведа, кіпер Сухов просто споглядав за епізодом разом з одноклубником Журбою, а в цей момент м’яч опинився у сітці воріт чемпіонів, 0:2.

Далі було багато яскравих подій. Сухов пробив в штангу, чудеса в воротах виконував кіпер Сіріцький, який відбив дуже багато м’ячів. Нагадаємо, що пару сезонів тому він був третім кіпером Хіта, проте якихось неймовірних речей на полі не виконував. Проте в цьому сезоні, маючи статус другого кіпера франківців після збірника Савенка, він отримав від головного тренера Павленка шанс зіграти – і воротар не підвів.

33-а хвилина: стандарт розіграв Ураган, удар Моспана під поперечину, 0:3.

38-а хвилина, Хіт пішов уп’ятьох і обрізався — удар Корсуна зі своєї штрафної, точно, 0:4.

39-а хвилина: кияни понеслися вперед, Журба віддає на Жука і найкращий бомбардир минулого чемпіонату проводить гол престижу, 1:4. Рідні стіни не допомогли Хіту.

  • Герой матчу від сайту Sport-express.ua: Олександр Сіріцький (Ураган).

Олександр Сіріцький, фото сайт НФК Ураган

Герой зустрічі провів дуже потужний матч: багато сейвів, де треба виходив на нападників і зменшував кут обстрілу. Чудова реакція, висока психологічна стійкість зробила Олександра героєм зустрічі.