«Мені було навіть важко ходити»: Мілевський розповів про повернення у футбол

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
142
1 голос
«Мені було навіть важко ходити»: Мілевський розповів про повернення у футбол
Артем Мілевський. Фото: Google
Артем Мілевський став гравцем столичного медіафутбольного клубу IGNIS – колишній форвард Динамо та збірної України прокоментував своє повернення у футбол.

Декілька днів тому колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Артем Мілевський став гравцем столичного медіафутбольного клубу IGNIS.

Зірковий форвард в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився враженнями щодо власного повернення у футбол:

«Зараз здоров'я дозволяє. Але я відразу сказав команді, що не обіцяю, що буду забивати по десять голів і віддавати по десять асистів. На перших етапах після реанімації мені було навіть важко ходити. Взимку я виконав величезний обсяг роботи над собою і повертаюся потихеньку до колишньої форми, тому захотілося перевірити себе.

Я вже провів шість тренувань, познайомився з усіма і можу сказати, що це чудовий колектив. Тренування в IGNIS досить серйозні, наче на зборах. Нещодавно пробіг, аж в очах потемніло. Я розумію, що від мене очікують чогось феєричного, але для мене маленька перемога вже те, що я вийду на поле і зіграю у футбол після всіх цих подій».

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За Динамо натуралізований білорус виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Артем провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Колишній нападник офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.