Український клуб розгромно програв перший стиковий матч у чемпіонаті Польщі: нашу команду врятує тільки диво

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2887
2 голоси
Український клуб розгромно програв перший стиковий матч у чемпіонаті Польщі: нашу команду врятує тільки диво
Угіс Крастіньш дає установку. Фото: Google
Барком-Кажани програли у першому стиковому матчі за 11 місце польської Плюс Ліги. Підопічні Угіса Крастіньша поступилися Слєпск Малоу з Сувалок (0:3).

Напередодні, 15 квітня, у польському місті Сувалки відбувся перший стиковий поєдинок за підсумкове 11 місце тамтешньої Плюс Ліги. Волейболісти львівського Баркома-Кажани протистояли місцевому Слєпск Малоу.

На жаль, але протистояння не вийшло, бо всі три партії львів’яни програли. Звісно ж, далася взнаки відсутність одного з провідних гравців Лучано Палонськи, але це не слугує виправданням за справжній погром – у жодному з сетів український клуб не набрав навіть 20 очок!

Барком-Кажани: Мойзе Гуйє (набрав 9 очок), Денніс Петровс (1), Ілля Ковальов (8), Владислав Щуров (5), Василь Тупчий (6), Віталій Кучер (4), Ярослав Пампушко (ліберо) – стартовий. На заміну виходили: Богдан Мазенко (1), Олексій Головень (0), Крістерс Дардзанс (1).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга

Стикові матчі за 11 місце. Перша гра. 15 квітня. Сувалки (Польща)

Слєпск Малоу (Сувалки) – Барком-Кажани (Львів, Україна) 3:0 (25:19, 25:15, 25:13)

  • Другий поєдинок пройде 21 квітня у місті Велюнь.
  • Для того, щоб зайняти підсумкове 11 місце, львів'янам треба виграти 3:0 чи 3:1, після чого ще й перемогти у «золотому» сеті.