Ніч великих боїв у UFC: епічний нокаут від Перрейри, поразка Олівейри та перемога Холлоуея на останній секунді

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
81
1 голос
Ніч великих боїв у UFC: епічний нокаут від Перрейри, поразка Олівейри та перемога Холлоуея на останній секунді
Алекс Перрейра – Джамалл Хілл. Фото: Google
У ніч з суботи на неділю, 13 - 14 квітня, в Парадайзі (штат Невада, США) пройшов ювілейний турнір зі змішаних єдиноборств UFC 300, у якому прийняли участь Олівейра, Гейджі, Холлоуей, Перрейра та інші бійці.

Українські фанати змішаних єдиноборств у ніч з 13 на 14 квітня не спали, адже у Парадайзі (штат Невада, США) відбувся турнір UFC 300 за участі багатьох зірок.

Так, свої поєдинки провели такі майстри, як Алекс Перрейра, Чарльз Олівейра, Джастін Гейджі та інші.

Алекс Перрейра (Бразилія, 9–2) – Джамалл Хілл (США, 12–1, 1 NC)

У головному бою вечора за чемпіонський пояс билися Перрейра та Хілл. У першому раунді американець наніс бразильцю удар в пах, але Перрейрі навіть не знадобився час, щоб відійти від болю. 

Тріумф нокаутом здобув Алекс, який спочатку провів потужний лівий хук, а потім добив переможеного суперника та захистив пояс у лайт-хевівейт дивізіоні.

Чарльз Олівейра (Бразилії, 34–9) та Арман Царукян (Вірменія, 21–3)

В одному з поєдинків вечора в октагоні билися Олівейра та Царукян. Бій пройшов усі три раунди та був досить напруженим. Судді не змогли прийти до одноголосного рішення і присудили перемогу вірменину (28–29, 29–28, 29–28).

Джастін Гейджі (США, 25–7) – Макс Холлоуей (США, 25–4)

Цікавим для місцевої публіки та усіх вболівальників в США стало протистояння Холлоуея з Гейджі, адже обидва бійці є американцями.

Наприкінці першого Максу вдався яскравий удар ногою з розвороту, який влучив у ніс Геджі та розбив його.

Гейджі не здавався і обидва спортсмени продемонстрували яскравий та відкритий поєдинок, у якому точнішим виявився Холлоуей, який на останній секунді битви нокаутував суперника та став володарем символічного поясу BMF – найнебезпечнішого виродка (baddest motherf*cker).