Прометей виграв перший матч фінальної серії Суперліги: хто став MVP гри

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
430
1 голос
Прометей виграв перший матч фінальної серії Суперліги: хто став MVP гри
Фото: СК Прометей
Чинний чемпіон України з волейболу серед чоловіків Прометей впевнено переграв Епіцентр-Подоляни, не віддавши жодного сету команді з Городка, та повів у фінальній серії Суперліги.

Як і минулого сезону, у боротьбі за титул найкращої команди України зійшлися Епіцентр-Подоляни з Городок та дніпровський Прометей. Поєдинок, який пройшов у Чернівцях, сенсацією не потішив. 

Команда Флавіо Гулінеллі, яка була безперечним фаворитом, підтвердила свій статус, перегравши опонентів у кожному з трьох сетів.

Приз MVP отримав діагональний Прометея Дмитро Шаповал, який став також і найрезультативнішим гравцем зустрічі – 16 очок. 

Суперліга. Сезон 2023-2024. Чоловіки. Фінал. Перша гра.

Прометей – Епіцентр-Подоляни – 3:0 (25:20, 25:18, 25:19)

Стартовий склад ВК Прометей: Шаповал (набрав 16 очок), Щитков (1), Тереьоменко (10), Дрия (3), Станкович (13), Єрещенко (10), Брова (л), Бойко (л). На заміну виходили: Євстратов (0).

Стартовий склад Епіцентр-Подоляни: Йорна (набрав 9 очок), Тервапорті (3), Кавого (6), Дрозд (3), Смоляр (9), Кісілюк (15), Фомін (л), Жуков (л). На заміну виходили: Діденко (1), Фінгер (2), Сидоренко (3), Наложний (3), Коваль (4), Уривкін (5).

  • Другий фінальний матч відбудеться післязавтра, у неділю, 7 квітня. Початок гри у Чернівцях о 14:00.
  • Фінальна серія триватиме до трьох перемог однієї з команд.