Чемпіон України переміг вдруге поспіль і перебуває за крок від захисту титулу: огляд фінального матчу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
206
1 голос
Чемпіон України переміг вдруге поспіль і перебуває за крок від захисту титулу: огляд фінального матчу
Фото: СК Прометей
Жіночий СК Прометей здобув другу поспіль перемогу у фінальній серії Суперліги, здолавши у трьох сетах Аланту. Чинним чемпіонкам залишилося зробити крок до здобуття нового трофею.

Другий поєдинок між Алантою і Прометеєм у фіналі жіночої Суперліги також тривав лише три партії, як і перше побачення цих колективів. Хоча, варто зауважити, підопічні Гарія Єгіазарова все ж спробували дати чинним чемпіонкам України гідний бій.

Особливо чіплялися за кожне очко гравчини Аланти у першому сеті, але краща індивідуальна майстерність дівчат з Прометея все ж далася взнаки.

Суперлiга 2023/24 (жінки)

Фінал. Друга гра. 5 квітня

СК Прометей – Аланта 3-0 (26:24, 25:19, 25:12)

Стартовий склад Аланти: Проценко (8), Камінська (8), Федик (10), Лозінська (7), Пугач (6), Парфьонова (1), Бойко (л). На заміну виходили: Луценко, Дзендзеловська (2).

Стартовий склад Прометея: Хобер (7), Маєвська (6), Дорсман (к) (14), Дрпа (14), Шаргородська (4), Міленкович (13), Нємцева (л), Васильєва (л).  

  • Наступний, третій поєдинок фінальної серії, яка триватиме до трьох перемог однієї з команд, запланований на завтра, 6 квітня. Початок гри о 18:00.