«Дуже переймаюся за дім»: Ярослава Магучіх розповіла, як і де проходять її тренування

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1277
0 голосів
«Дуже переймаюся за дім»: Ярослава Магучіх розповіла, як і де проходять її тренування
Ярослава Магучіх, фото: Google
Українська легкоатлетка, чемпіонка світу зі стрибків у висоту на відкритому повітрі Ярослава Магучих розповіла, де проходять її тренування в ці дні та до чого готується вся команда.

Ярослава Магучіх розповіла, як проходять її тренування. Ярослава зараз займається зі збірною України у Португалії.

«Збори в Португалії тривають разом зі збірною України. Другий тиждень на зборі в португальському Монто-Гордо і далеко не останній. Саме тут я проведу основну підготовку до літа і до головного старту. Обожнюю цей стадіон, цю локацію і саме місто, а коли воно сповнене українськими спортсменами – тренуватися набагато легше і веселіше.

Але попри класні дні тут, дуже переймаюся за дім. Ми всі і з будь-якої точки світу хвилюємося і намагаємося робити все, що від нас залежить не тільки на спортивній арені. Тому настрій неспокійний, але бойовий і я думаю, що це скупчення почуттів принесе потрібний результат», – написала Ярослава на сторінці в Instagram.

  • Раніше чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні підійшов до свого завершення – українські спортсмени зуміли здобути лише одну медаль та посіли 20-е місце у медальному заліку.
  • Магучіх розпочала 2024 рік зі збору медалей найвищого ґатунку – перемога на міжнародному турнірі у німецькому Котбусі та перше місце на турнірі «золотого» рівня світового легкоатлетичного туру у США.
  • У легкоатлетичному сезоні 2023 року Ярослава вперше стала чемпіонкою світу, а також виграла три етапи та вдруге поспіль Суперфінал Діамантової ліги.