Два українські екіпажі вийшли до 1/4 фіналу ЧС з академічного веслування: Селіванов та Юрченко провалилися

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
311
0 голосів
Два українські екіпажі вийшли до 1/4 фіналу ЧС з академічного веслування: Селіванов та Юрченко провалилися
Фото: Google
Ігор Хмара та Станіслава Ковальов пробилися до 1/4 фіналу чемпіонату світу з академічного веслування, що проходить в столиці Сербії Белграді.

Одразу два українські екіпажі вийшли до чвертьфіналу Чемпіонату світу з академічного веслування, який цими днями проходить на воді сербської столиці Белграду.

У стартовий день змагань веслувальники боролися за потрапляння до чвертьфіналів. 

Першою на воду вийшла Діана Серебрянська. Наша спортсмена боролася з чинною чемпіонкою світу Каролін Флорейн з Нідерландів та сербкою Йованою Аршич. 

Виграти боротьбу в іменитих суперниць, нажаль, наша співвітчизниця не зуміла і фінішувала третьою, але навіть такий результат дозволив нашій одиночниці пройти до чвертьфінальної стадії. 

Наші чоловіки Ігор Хмара та Станіслав Ковальов також мали дуже потужних опонентів –  чинних чемпіонів світу Маккарті/О'Донована з Ірландії та новозеландського дуету Дангем/Стоклі. 

Українці фінішували третіми і продовжать боротьбу в 1/4 фіналу. 

Натомість не змогли з першої спроби вийти до чвертьфіналу наші веслувальники, які виступають у чоловічій парній двійці: Олексій Селіванов та Павло Юрченко посіли останню позицію у своєму заїзді. Вони продовжать боротьбу на ЧС у так званому втішному раунді. 

  • На чемпіонаті світу в Белграді будуть розіграні олімпійські ліцензії в академічному веслуванні на головні ігри чотириріччя в Парижі.