Українського «психа» виключили з UFC: він програв всі бої в організації

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
580
1 голос
Українського «психа» виключили з UFC: він програв всі бої в організації
Денис «Псих» Бондар. Фото: Google
Український боєць змішаних єдиноборств Денис «Псих» Бондар виключений зі списку бійців UFC, але панікувати нашому співвітчизнику зарано. Разом з ним можуть покинути організацію й інші спортсмени.

Денис «Псих» Бондар виключений зі списку бійців UFC. Також разом з нашим співвітчизником Абсолютний бійцівський чемпіонат покинуть: Майк Бріден, Ферні Гарсія, Луїс Салдана, Даніель Ласерда, Матеус Мендонка, Тайсон Педро та Джеймі Пікетт.

Проте переживати українцю ще зарано. Адже виключення з ростеру не означає звільнення. Іноді таке трапляється, оскільки спортсмен відпрацював контракт, а UFC ще не запропонувала йому новий.

  • У 2021 році українець підписав контракт з UFC. Він програв усі три бої під егідою організації.
  • Денис дебютував в Абсолютному бійцівському чемпіонаті у 2022 році, зазнавши поразки сабмішеном від канадця Малкольма Гордона через травму руки в першому раунді. А у 2023 році поступився американцю Карлосу Ернандесу одноголосним рішенням суддів.
  • Бондар колишній чемпіон української організації WWFC, а також чемпіон світу 2019 року з ММА серед любителів.
  • Провів у змішаних єдиноборствах 21 поєдинок на професійному рівні, дебютувавши у 2015 році. Здобув 16 перемог і зазнав п'яти поразок.